2373023057 6976677347 Θεσσαλονίκης 57 - Νέα Μουδανιά em.dimitriadis@yahoo.gr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΓΥΨΟΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
Διακοσμήσεις Εσωτερικών & Εξωτερικών Χώρων | Νέα Μουδανιά
 
 
 
 
 
 
 
Η επιχείρηση Δημητριάδης Εμμανουήλ
προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Γυψοσανίδες

Η εταιρεία αναλαμβάνει την εγκατάσταση γυψοσανίδων για τη δημιουργία διαχωριστικών τοίχων, χωρίσματος χώρων, ή και για άλλες ανάγκες στην κατασκευή ή ανακαίνιση ενός χώρου.

 
 


Ψευδοροφές

Η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες κατασκευής και εγκατάστασης ψευδοροφών, που προσδίδουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση και δυνατότητα ενσωμάτωσης φωτιστικών συστημάτων και αεραγωγών.

 
 


Γενικές Ανακαινίσεις

Η εταιρεία αναλαμβάνει ολοκληρωμένες γενικές ανακαινίσεις για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις, περιλαμβάνοντας την ανακαίνιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

 
 
 
 
 
 
 


Γύψινες Ανακαινίσεις

Η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες για την ανακαίνιση και ανανέωση γύψινων επιφανειών, τοίχων, οροφών και διακοσμητικών στοιχείων, προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών.

 
 


Γύψινες Διακοσμήσεις

Η επιχείρηση δημιουργεί μοναδικές γύψινες διακοσμήσεις για τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, προσδίδοντας κομψότητα, στυλ και ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

 
 


Μελέτη & Επίβλεψη

Η επιχείρηση αναλαμβάνει τον ρόλο του εργολάβου για γενικές ανακαινίσεις, συντονίζοντας τις εργασίες και διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

 
 
 
 
 
 
 


Τοποθέτηση Πλακιδίων

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής τοποθέτησης πλακιδίων για δάπεδα, τοίχους, και εξωτερικές επιφάνειες, εξασφαλίζοντας ακρίβεια και αντοχή στον χρόνο.

 
 


Ελαιοχρωματισμοί

Η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες ελαιοχρωματισμού για την προστασία και ανανέωση επιφανειών, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την αισθητική του τελικού αποτελέσματος.

 
 


Μονώσεις και Θερμομονώσεις

Η εταιρεία αναλαμβάνει τις εργασίες μονώσεων και θερμομονώσεων για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του χώρου σας, προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας και αύξηση της άνεσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
 
 
 
 
 

Η εταιρεία Δημητριάδης Εμμανουήλ είναι ειδικευμένη στην παροχή ολοκληρωμένων ανακαινίσεων με το κλειδί στο χέρι. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνει την εκτέλεση όλων των εργασιών και των απαιτούμενων βημάτων για μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση, από το σχεδιασμό και την προετοιμασία μέχρι την τελική παράδοση του έργου.

Η εταιρεία αναλαμβάνει τον συντονισμό και την επίβλεψη όλων των επαγγελματιών και εργατών που συμμετέχουν στην ανακαίνιση, όπως αρχιτέκτονες, τεχνίτες, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς και άλλους εξειδικευμένους επαγγελματίες. Αναλαμβάνει επίσης την προμήθεια και την επιλογή των υλικών και των εξοπλισμών που απαιτούνται για το έργο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

em.dimitriadis@yahoo.gr
 
 

2373023057 | 6976677347
 
 

Θεσσαλονίκης 57 - Νέα Μουδανιά